Particulier

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Aanleg bestrating
zoals terras
terras
Ophogen of repareren
van straatwerk
8143_ 0008
Aansluiten of repareren
van rioolwerk
kolk


Aanleg bestrating
Bent u van plan uw tuin opnieuw te bestraten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod dit voor u te doen.
Ook wanneer u een hoveniersbedrijf vraagt de tuin in te richten, vraag dan gerust onze expertise voor het straatwerk. Wij worden door veel hoveniers gevraagd het straatwerk voor hen te doen omdat zij daar geen mensen voor hebben en vaak aangeven de ervaring missen om het vakkundig en snel te doen. Daardoor is uw tuin binnen de gesteld termijn klaar, inclusief het straatwerk. Wij houden ook rekening met tuinverlichting, uw meubilair en afvoer van overtollig materiaal.

Straat ophogen of straat repareren
In sommige delen van Nederland is het noodzakelijk met regelmaat naar de kwaliteit van het straatwerk te kijken. Dit in verband met de veiligheid op uw erf. U zou het erg vervelend vinden wanneer de postbode in uw tuin onderuit gaat door verzakt of losliggende bestrating. Ook wanneer u schade heeft ondervonden van te zware belasting van uw straat kunt u ons vragen voor reparatie.
Wij komen bij u langs om de schade op te nemen en een offerte te doen. Als dat nodig is kunt u deze offerte gebruiken om aan uw verzekering te overleggen.

Riool aansluiten of reparatie
Een nieuwe aansluiting van uw (nieuwbouw)woning, een verbouwing of uitbreiding leidt vaak tot herziening van het rioleringsplan. We sluiten nieuwe riolering aan, vervangen oude of breiden bestaande riolering uit. Vooraf ontvangt u een specifieke prijsopgave met een heldere begroting van de werkzaamheden.
Heeft u schade aan uw riolering? Bel ons en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.