Zakelijk

Persoonlijke aandacht voor u bestrating, uw visitekaartje! Verzorging van bestrating voor bedrijven, ziekenhuizen, overheid en industrie. Neem vrijblijvend contact op voor een opname van uw straatwerk, u ontvangt vooraf een heldere begroting van het werk en communiceren ook tijdens de werkzaamheden snel en professioneel.
Ons gemotiveerd personeel is op de hoogte van de veiligheidseisen en heeft aandacht voor milieu en omgeving.

bedrijvenBedrijven
Wij worden door bedrijven ingehuurd om de parkeergelegenheid rond kantoor en de tuin er piekfijn uit te laten zien. Uw straatwerk is de eerste aanblik van een bezoeker aan uw kantoor en daarom van groot belang dat het er netjes uitziet. Het zal u toch niet gebeuren dat die order niet doorgaat omdat de presentatie van uw bedrijf niet op orde is?
Neem contact op voor een opname en voorstel voor uw straatwerk.

 

 

 

 

ziekenhuisZiekenhuizen
Ieder steentje moet recht liggen. Zeker bij een openbare instelling als het ziekenhuis waar veel gebruik wordt gemaakt van rolstoelvervoer en brancards. Zowel rondom de ingang van het ziekenhuis als in de tuin rondom de instelling moet de bestrating in orde zijn. Te denken valt aan toeritten voor ambulancevervoer, op- en afritten voor scootmobiels, rolstoelvervoer en rollatorgebruikers.

 

 

 

 

woonwijkOverheid
Voor de overheid hebben we reeds vele malen mogen werken. Te denken valt aan de aanleg van een plantsoen, het parkeerterrein bij het gemeentehuis of een complete woonwijk zoals onlangs de herinrichting van de Drentse Buurt in Alblasserdam. Ook grote riolerings- en herstraatwerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd.
Heeft u behoefte aan een vrijblijvend gesprek of een ronde door de wijk waarbij we u van technisch advies voorzien, neemt u contact met ons op.